Nálunk mindenki gyöztes!
 

Címkefelhő
aerobic dinamik képzés oktató gyermek november felnött aerobik tanfolyam edző felhivás régi új oktatók gyereksziget fellépés bemutató szinpad budapest verseny program légvár mozgás fesztivál jubileum országos vélemény blog rendezvény fesztivál óvodás aréna expo siker 1% adó támogatás indul pedagogus challenge kupa vándor motion world mór motion world edzők jelentkezését akadémia

 
Üdvözöljük a Dinamik Se. - Gyermek Aerobik világában!
   
2015 - 20 éve a gyermekekért!
A gyermek aerobik program, 1994–ben jött létre. Elméleti szerzöje Müller Mary, gyakorlati megvalósítója Dallos Anna volt. 2000-töl, Illyés Anna az elméleti és gyakorlati vezetöje a programmnak. 2002-töl egy teljesen új szabálykönyvel és egy új sportegyesület megalakitásával létrejött a Dinamik Aerobic Sportegyesület. A későbbi években folyamatosan kiegészült új kategóriákkal a mozgásprogram, ezek a Step, Dance Show, Kombi Show, Senior, Free és a Prémium Gyermek Aerobic, így nálunk mindenki megtalálhatja a hozzá közel álló aerobik stílust, akár már 3 éves kortól el lehet kezdeni!


Friss hírek - legfrissebb blogbejegyzés

Tervezett 16. Dinamik Aerobic Kupa - Elmarad
Tisztelt Szülők és Gyermekek!

Bíztunk benne, hogy megússzuk, de nem így lett!
 
A mai kormány bejelentés alapján az Áprilisra tervezett 16. Dinamik Aerobic Kupa Elmarad a kormány rendeletének megfelelően! 
 
A befizetett nevezési díjak ill. a beérkező nevezési díjak nem vesznek el, hanem átcsoportosítjuk a remélhetőleg megrendezésre kerülő Jubileumi Fesztiválra.
 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS 
qr-kod

 

Oldal tetejére