Nálunk mindenki gyöztes!
 
   
Életkártya


ÉLETKÁRTYA  - Arany Minősitésű támogatónk

Címe: H-2120 Dunakeszi, János u. 2
Honlap: http://www.eletkartya.hu

 

Gondoskodjon Önmagáról, családjáról, szeretteiről!

Szeretteink védelmét életünk egyik legfontosabb feladatának érezzük. A folytonos aggodalmon nem segíthetünk, hiszen az soha nem múlik el, azonban ezzel az Életkártyával biztosíthatjuk azt, hogy bármilyen probléma, baleset, rosszullét esetén a megfelelő ellátást kapják meg szeretteink, akár már a mentők kiérkezése előtt.
 
Vészhelyzet esetén ugyanis a leggyorsabb és legfontosabb segítség az információ. Egy eszméletét vesztett ember nem képes kommunikálni, így nem mondhatja el, hogy mi a vércsoportja, milyen ismert betegsége, allergiája van vagy kit értesítsünk a bajban. Ezek pedig olyan információk, melyek baleset, rosszullét esetén a leginkább hasznosak, hiszen életet menthetnek!


Az Életkártyának három különböző funkciója van.
- Az életmentő funkció egy adatbázis tartalmaz minden egyes, egészségügyi szempontból fontos adatot, illetve az értesítendő személyek listáját és elérhetőségét, mely életmentő információkhoz a plasztikkártyán szereplő kóddal bárki hozzáférhet.
- Az egészségügyi adatbank szolgáltatás emellett lehetővé teszi a teljes kórtörténet feltöltését, egészségügyi dokumentumokkal kiegészítve, melyhez hozzáférést biztosíthat például háziorvosának!
- Kedvezmény kártya. A kártyához számos kedvezmény kapcsolódik, ráadásul az Életkártya elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül.

Bővebb információ a szolgáltatásról: www.eletkartya.hu


Köszönjük a támogatást!
 
 
     
 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS 
qr-kod

 

Oldal tetejére