Nálunk mindenki gyöztes!
 
 

blog | 41 blogbejegyzés
 

A Dinamik Se. óriási sikert aratott a Gyerek Szigeten
2014-06-30 22:48:41
2014 Juniusban a Dinamik Se. óriási sikert aratott a Gyerek Szigetenen. A szigeten több fellépésen is bemutatkoztunk, több napon át.
A szinpadon a Dinamik Se. egyik két tagja a Csili Müvelödési Központ és a Pitypang IBS Klub gyerekei léptek fel óriási sikerrel.
A bemutatón verseny gyakorlatokat és speciális bemutatókat is láthattunk a fellépő gyermekektől! A formációkban Free, Duó, Trió, Csapat, Prémium és Kombi Show is látható volt. A szinpadra ezután a vállakozókedvű gyermekek és szülők is feljöhettek, akikkel együtt mozogtak a gyerekek!

Köszönjük a biztatást és a jól sikerült fellépést mindenkinek!  
Reméljük sokan kedvet kaptak a mozgásprogramunkhoz!

Dinamik Se. 2014...

 

Dinamik Se. - Régi és Új Aerobic Oktatóknak felhivás
2014-03-01 15:50:45
Tisztelt Régi és Új Tagjaink és Oktatóink!

Köszöntünk Titeket a Dinamik Se. keretein belül, hisz valamilyen módon részesei vagytok az Egyesületünknek, vagy mert elvégeztétek a valamelyik képzésünket, vagy csak résztvevője voltál valamelyik rendezvényünknek!
Jövőben szeretnénk azoknak az oktatóinknak aerobikos munkáját segíteni, akik elkezdtek ezzel a mozgásprogrammal foglalkozni, valamilyen szinten! Legyen ez csak szabadidős sportolás, rendszeres edzések, versenyek vagy fellépések, bemutatók, munka, hobbi, vagy egyéb mozgásforma, amiben megjelenik a dinamik aerobik mozgásforma!

Keressük azokat az oktatókat, pedagógusokat, edzőket, akik régen, vagy a közelmúltban tagjai voltak a Dinamik Se.-nek, ill. a Fantázia Aerobik mozgásprogramban régen részt vettek, vagy csak most szeretnének megismerkedni velünk!
Szeretnénk újra visszaállítani...

 


 
 

Blogbejegyzések

 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS 
qr-kod

 

Oldal tetejére