Nálunk mindenki gyöztes!
 
 

blog | 41 blogbejegyzés
 

Segits nekünk Adód 1% -val
2021-05-15 12:37:11
Adója 1%-a fontos számunkra, kérjük ajálja fel részünkre, Köszönjük, ha ránk gondol, ez nagy segitség egyesületünk számára.
18178405-1-42
Dinamik Aerobic Egyesület


Hogyan ajánlhatom fel adóm 1%-át?
Amennyiben szeretné felajánlani adója 1%-át, egy erre vonatkozó rendelkező nyilatkozatot kell kitöltenie. Az üres formanyomtatványt megkaphatja munkáltatójától, a NAV- oldaláról is le lehet tölteni. A kitöltött nyomtatványt egy lezárt borítékban adja át munkáltatójának, vagy helyezze az adóbevallását tartalmazó nagy borítékba, illetve elektronikusan is elküldhető a NAV részére.
Ha Ön nem rendelkezett még az szja 1+1%-áról, azt a bevallásától függetlenül adott évben május 20-áig megteheti. Rendelkező nyilatkozatát a legegyszerűbben az e-SZJA online felületen töltheti ki. Tájékoztató nem teljeskörű, érdeklödjön a NAV oldalán.

Köszönettel Dinamik Aerobic Egyesület...

 

XXIV. Országos Dinamik Aerobic Fesztivál
2019-05-14 22:26:24
2019 Május 18 .Szombat 09.30. óra.  - XXIV. Országos Dinamik Aerobic Fesztivál

Adója 1%-a fontos számunkra, kérjük ajálja fel részünkre, Köszönjük, ha ránk gondol!
18178405-1-42
Dinamik Aerobic Egyesüle
t


2019.05.18.-án Szombaton 09.30 -órától Móron a Wekerle Sándor Sportcsarnokban rendezzük meg a XXIV. Országos Aerobic Fesztivált, ahol minden formációban mutatkoznak be a csapatok. Az egész napos versenyen többek közt láthatunk Kombi - Showt, Dance-Showt, Prémium, Step, Free és Csapat és Egyéni aerobic gyakorlatokat is, minden korosztályban.  
Ha nem szeretnél lemaradni a Dinamik Aerobic rendezvényről, akkor látogass ki hozzánk szombaton 09.30. órától kezdődnek a programok. Motion World keretein belül pedig több élményelemmel és játékkal is találkozhatsz. Lesz Megalégvár, Arcfestő és Extra tombola is.  

Sok szeretettel vár...

 

XXIII. Országos Dinamik Fesztivál és ADÓ 1% ne menjen veszendőbe!
2018-05-15 23:07:57
Köszönjük a részvételeteket a XXIII. Országos Dinamik Fesztiválon! 
Köszönjük a Támogatást a Soroksári Önkormányzatnak!

Köszönjük, hogy adód 1%-val segited a Dinamik Aerobic Sportegyesület munkáját és programját!
Hogyan ajánlhatom fel adóm 1%-át?
Amennyiben szeretné felajánlani adója 1%-át, egy erre vonatkozó rendelkező nyilatkozatot kell kitöltenie. Az üres formanyomtatványt megkaphatja munkáltatójától, a NAV-tól, de oldalunkról letöltheti az információs fülből. A kitöltött nyomtatványt egy lezárt borítékban adja át munkáltatójának, vagy helyezze az adóbevallását tartalmazó nagy borítékba, illetve elektronikusan is elküldhető a NAV részére.

Ha Ön nem rendelkezett még az szja 1+1%-áról, azt a bevallásától függetlenül a 2017. rendelkező évben május 22-éig megteheti. Rendelkező nyilatkozatát a legegyszerűbben az e-SZJA online felületen töltheti ki. Tájékoztatjuk, hogy az online kit...

 

Ne menjen veszendöbe adód 1%-a, támogass minket! Köszönjük!
2016-05-15 12:37:53
DINAMIK AEROBIC SPORTEGYESÜLET - ADÓszámunk: 18178405-1-42
2016 Május 20.!

Hogyan ajánlhatom fel adóm 1%-át?

Amennyiben szeretné felajánlani adója 1%-át, egy erre vonatkozó rendelkező nyilatkozatot kell kitöltenie. Az üres formanyomtatványt megkaphatja munkáltatójától, a NAV-tól, de oldalunkról letöltheti az információs fülből. A kitöltött nyomtatványt egy lezárt borítékban adja át munkáltatójának, vagy helyezze az adóbevallását tartalmazó nagy borítékba, illetve elektronikusan is elküldhető a NAV részére.
 
FONTOS! Nyilatkozata csak akkor érvényes, ha a borítékra ráírja nevét, lakcímét, adószámát és a ragasztásnál ellátja aláírásával. Ezek az adatok nem kerülnek nyilvánosságra, mivel adóbevallásán vagy munkáltatóján keresztül, vagy közvetlenül a NAV-hoz kerülnek.

Köszönjük, hogy minket választott!

Dinamik Aerobic Sportegyesület
Adószámunk: 18178405-1-42

Dinamik ...

 

Csak itt bemutatkozik a Gyermek Aréna és Mozgás Expo rendezvénysorozat!
2015-11-22 00:52:04
Magyarországon első alkalommal mutatkozik be egy új élmény világ: A "Gyermek Aréna és Mozgás Expo" rendezvénysorozat!
Ezen a napon egy kicsi izelitőt adunk a jövőben bevezetésre kerülő rendezvénysorozatról!
2015.11.28.-án Budapesten - Budakalászon az Omszk Park Sportcsarnokban, lesz az első alkalom, hogy bemutatkozik program és egy kis betekintést ad a világába! Mint a neve jelzi, főként gyermekeknek szól, de az egész családot meg tudjuk mozgatni, emelett különböző speciális mozgásokat is el lehet majd sajátitatni a rendezvényeken.
Most egy 1/2 órás közös együttmozgásra hivunk mindenkit a Dinamik Se. rendezvényének a keretein belül. Nem kell különleges ruha, nem kell tudás, csak egy kis bátorság, hogy kiprobáld magad. Nincsenek korlátok, nincsenek szabályok, csak az élmény marad meg!
Ha érdekel kövess minket a csatornáinkon!

Várunk mindenkit a 11. Országos Dinamik Challenge&...

 

A Dinamik Se. óriási sikert aratott a Gyerek Szigeten
2014-06-30 22:48:41
2014 Juniusban a Dinamik Se. óriási sikert aratott a Gyerek Szigetenen. A szigeten több fellépésen is bemutatkoztunk, több napon át.
A szinpadon a Dinamik Se. egyik két tagja a Csili Müvelödési Központ és a Pitypang IBS Klub gyerekei léptek fel óriási sikerrel.
A bemutatón verseny gyakorlatokat és speciális bemutatókat is láthattunk a fellépő gyermekektől! A formációkban Free, Duó, Trió, Csapat, Prémium és Kombi Show is látható volt. A szinpadra ezután a vállakozókedvű gyermekek és szülők is feljöhettek, akikkel együtt mozogtak a gyerekek!

Köszönjük a biztatást és a jól sikerült fellépést mindenkinek!  
Reméljük sokan kedvet kaptak a mozgásprogramunkhoz!

Dinamik Se. 2014...

 

Dinamik Se. - Régi és Új Aerobic Oktatóknak felhivás
2014-03-01 15:50:45
Tisztelt Régi és Új Tagjaink és Oktatóink!

Köszöntünk Titeket a Dinamik Se. keretein belül, hisz valamilyen módon részesei vagytok az Egyesületünknek, vagy mert elvégeztétek a valamelyik képzésünket, vagy csak résztvevője voltál valamelyik rendezvényünknek!
Jövőben szeretnénk azoknak az oktatóinknak aerobikos munkáját segíteni, akik elkezdtek ezzel a mozgásprogrammal foglalkozni, valamilyen szinten! Legyen ez csak szabadidős sportolás, rendszeres edzések, versenyek vagy fellépések, bemutatók, munka, hobbi, vagy egyéb mozgásforma, amiben megjelenik a dinamik aerobik mozgásforma!

Keressük azokat az oktatókat, pedagógusokat, edzőket, akik régen, vagy a közelmúltban tagjai voltak a Dinamik Se.-nek, ill. a Fantázia Aerobik mozgásprogramban régen részt vettek, vagy csak most szeretnének megismerkedni velünk!
Szeretnénk újra visszaállítani...

 






 
 

Blogbejegyzések

 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS



 
qr-kod

 

Oldal tetejére